Vi erbjuder

97815346_Hopvnigarfdesy_8099Hoppövningar för dressyrekipage
Kajsa har skrivit boken Hoppövningar för dressyrekipage tillsammans med Sissi Lilja. Boken presenterar på ett systematiskt sätt hur man kan använda hindermaterial för att nå olika mål i dressyren och hästens träning i allmänhet. Det handlar till exempel om övningar som hjälper till med rakriktning, lösgjordhet, takt eller samling. Kajsa håller träningar, föreläsningar och clinics på ämnet.

WE-träningar
Vi håller regelbundet träningar i working equitation hemma hos oss, mellan Skurup och Ystad, på utomhusbana med bra belysning. Träningar hemma hos oss kan bokas vardagkvällar och helger, enskilt eller i grupp.
Vi kan även åka iväg och hålla träningar. Då vill vi att ni är minst fyra ekipage totalt. Priset beror på hur långt det är att köra och hur många ni är.

Tävling
Ulrik är godkänd C-banbyggare för WE. Kajsa är banbyggaraspirant. Vi bygger gärna banor åt er för tävling, pay&ride och träning. Vi kan enligt dispens i TR X döma tävlingar upp till och med Lätt A under 2016. Vill ni anordna en Pay & Ride men har aldrig arrangerat WE förut? Vi hjälper er hela vägen, det enda som behövs är ungefär två funktionärer.

Foderstater
Kajsa har varit foderredaktör på tidningen Ridsport under flera år och har många års erfarenhet av att arbeta med foderrelaterade frågor och att räkna foderstater. Kajsa har ingen koppling till någon foderproducent och hennes filosofi är att foderstaten ska vara grovfoderbaserad, enkel och så kostnadseffektiv som möjligt. Hon håller föreläsningar om foder och en foderstats-workshop där deltagarna själva får lära sig att räkna foderstater till sina egna hästar utifrån det egna grovfodret. Det går även att beställa färdiguträknade foderstater.

Share