Om oss

24364_1366490855945_8188057_nKajsa
Kajsa har sysslat med hästar på ett eller annat sätt hela livet. Som barn red hon russ tillsammans med kusinerna på Gotland och gick på ridskola, och som tonåring hängde hon i stallet all ledig tid. Som vuxen har hon i huvudsak tävlat dressyr, men även hoppat, ridit terräng, provat på ridhästgalopp och hållit på med körning, förutom working equitation. Hon har även ägnat en del av yrkeslivet åt hästar, bland annat på Svenska Ridsportförbundet. Som frilansjournalist skriver hon regelbundet i våra största hästtidningar. Just nu har hon två hästar som hon rider dressyr och working equitation med. Hon är ordförande i Ridsportförbundets WE-kommitté.

Ulrik tränar sidepassUlrik
Ulrik började rida som vuxen på Göteborgs Fältrittklubb. Under flera år red han islandshäst och stor häst parallellt. Ulrik importerade sin nuvarande häst från Portugal 2008 och med honom har Ulrik tränat och tävlat working equitation och dressyr sedan 2009. Han tävlar idag WE på medelsvår nivå och är godkänd C-banbyggare.

Tillsammans har Kajsa och Ulrik hållit träningar och clinics i fyra år. De tränar båda dressyr för Olof Axelsson och working equitation för Julia Witsell.

Share